Gucciho inovativní „The Hacker Project“ dorazil

zřídkakdy vidíme něco tak neočekávaného, ​​jako když Gucci představil svůj hackerský projekt. Zatímco koncept je teoreticky snadný, přijímání domácích kódů od dvou hlavních značek, velikost toho byla pociťována napříč světem módy i v posledních týdnech, celá řada z práce Gucciho hackera byla nabízena k nákupu. Myšlenky jsou z hybridního vesmíru, které sloučí motivy Gucci a Balenciaga k vytvoření nových interpretací podpisových kusů.

Hackerská práce byla poprvé představena v Gucci Aria a myšlenkou, kterou za ním bylo, bylo vytvořit průzkum nápadů. Obě značky lze pociťovat a také vidět, přičemž siluety z jednoho zdobení podpisovým tiskem od druhého a různých dalších kombinací. Zatímco některé z těchto položek byly poprvé zobrazeny na dráze, jiné jsou nové přírůstky do této komplexní sbírky.

Tyto předměty mohou být mnohem vhodnější pro módní nadšence v srdci, protože hravost i kombinace nad vrcholem mohou být ohromující pro ty, kteří si vybírají mnohem kontrolovanější módu. Jako fanoušek obou značek jsem úplně fascinován expanzivním projektem, je to něco, do čeho byste se neustále vraceli ve svém šatníku a také něco, co by každému mluvilo. Konverzace o autentičnosti, zejména u značkových tašek, je na špičce mysli i přivlastnění v módním průmyslu, stejně jako to zkoumá jak zcela novým způsobem. Estetika inovativních režisérů Alessandro Michele z Gucci a Demna Gvasalia z Balenciaga se sbíhají na vyhledávané tašky, jako je Jackie 1961, která je obohacena o diagonální balenciaga tisk na Balenciaga City Bag v GG Canvas. Jak nejvyšší plátno GG, tak i tisk Balenciaga.

Prozkoumejte celou poskytování práce Gucci Hacker zde!

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.