7 Vypadá to, že teď chci nosit nejlépe z BCBGMAXAZRIA Autumn 2013

New York Fashion Week oficiálně začal, stejně jako jsem už pod pásem dostal poněkud několik představení. Některé sbírky jsou pro mě odděleny a také vám přinášíme zprávy ze stanů po celý týden. Vždy se dívám dopředu na show BCBGMaxazria, protože jsem pohodlný a dobře obeznámen s vzhledem značky, ale Max i Lubov mají způsob, jak zůstat věrni značce a zároveň se znovu objevovat.

BCBGMAXAZRIA Autum 2013 může být moje preferovaná sbírka jejich dosud, hlavně proto, že jsem prakticky cítil, že mě to zvláště vyrobilo. Motivace pocházela z designu Istanbulu spárovaného s boho stylem Cikánů jižní Evropy spolu s uměleckým umělcem Philem Frostem. Konečným výsledkem je eklektická směs nositelných oblečení s chladnými dívkami s tureckými dotyky, ve skutečnosti na každém modelu zakončené kašmírovými beanies. Od stehenní kožených bot po velké bundy po řazení šatů, žena, která ráda rodí na trendu, však zůstala pohodlná, když byla tato sbírka navržena.

Bylo obtížné zúžit se, protože chci nosit více než 90% sbírky, ale tady je 7 vzhledů z pořadu, který teď chci nosit nejlépe.

Tiskové šaty Indigo a také Navy Parka
Líbí se mi indigo-tisková záplata hedvábných šatů, i když mnohem důležitější je, že prošívaná parka námořnictva vypadá velmi módní i pohodlně. Chcete -li poskytnout oděv trochu sass, ukažte zastavení černého ještěrkového stehna vysoké boty a čepice uhlí dokončené ze souboru. To byl úvodní pohled, stejně jako od této chvíle, byl jsem závislý.

Silk BurnOut Print šaty s černou parkou
To může být můj preferovaný pohled ze sbírky; Je to tak nositelné, stejně jako já, že chci sáhnout na obrazovku a také vytáhnout každý kus, aby se teď nosil. Šaty Indigo Silk BurnOut-Print, spárované s černou nylon parku, jsou ideální pro každodenní opotřebení, ale černá orazítka na stehenní bota na ještěrky a námořnictvo Cashmere Beanie skutečně zesiluje vzhled.

Combo Silk Crepe Print šaty a také námořní baseballová bunda
Tato kožená bunda je cokoli – sportovní, avšak s ženskými doteky. Ještě jedna černá i námořní kombinovaná tisková šaty akcenty vzhledu. Vzor pokračuje stehenní vysokými botami a beanie Cashmere.

Kašmírová oříznutá mikina s kombo kožešinou vestou
Tento vzhled jsou banány, b-a-n-n-a-a-s. Nasměrování Rachel Zoe, velmi dlouhá černá/mastka kombinovaná kožešinová vesta, kompenzuje pohodlnou kašmírovou mikinu na vrcholu směnných šatů.

Port Leather Trapeze Top a také A-line sukně
Tento laserově řezaný vrchol i sukně, velmi vysoce módní, je také velmi vysoce módní, a také se mi líbí, že tmavě červená/hnědá se spárují s černými botami a vynikajícím bradavkou.

Kašmírská mikina mocha s oříznutým koženou oříznutým pláštěm
Jsem jen o vrstvení, BCBGMAXAZRIA vám ukáže, jak to udělat dobře. Nechápu, že bych to mohl vytáhnout, ale zoufale to chci vyzkoušet. Od šatů jako výchozího bodu, přes kašmírový svetr, přes podprsenku přes vrchol až po kožený oříznutý mys, kopám tento soubor.

Krásková kožená baseballová bunda se saténovými zadními krepovými šaty
Mám rád zimní sezónu bílý soubor, stejně jako to je nejlepší v mé uličce, s luxusní rukojetí baseballovou bundu a ženským hedvábným posunem. Dále zbožňuji toffee razítkové stehenní boty a Beanie Ivory Cashmere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.