Představení tašky Catcher Eye od Delvaux

Delvaux je jednou z těch značek, které nepokrýváme tak často jako ostatní designéři. Ačkoli často ignorujeme její nabídky, značka má oddané dodržování a je dobře pochopena pro své ručně vytvořené tašky, které obstojí v testu času. Delvaux je bohatý na historii (to sahá až do roku 1829), stejně jako mince jako nejstarší špičkové kožené výrobky na světě. Ve srovnání s jinými značkami kalibru často letí pod radarem, avšak bezchybné kvality Delvaux a nestárnoucích siluet nelze ignorovat. Nyní právě včas na jaře, Delvaux dal holčičí i geniální rotaci na jeden ze svých tradičních návrhů. Představujeme: The Eye Catcher Bag od Delvaux.

Taška očí chytače je model Tempête GM, který je jedním z mnoha slavných tvarů značky, které sahají do roku 1967. Tempête byla ovlivněna trapézem plachetnice, byla vhodná po dobu, během které byla taška vytvořena. V 60. letech byla plachtění považována za atraktivní i stylovou aktivitu na Belgickém pobřeží Severního moře. Silueta je definována svými grafickými liniemi a jedinečnými potulnými detaily. Vzhledem k tomu, že jeho založení, Tempête skončila jako základní tradiční pro značku. Tvar je flexibilní a sofistikovaný s jeho strukturovaným tvarem, uzavřením chlopně a duálním popruhem. Jeho základní silueta vytváří fantastické prázdné plátno pro tento design s omezeným vydáním.

V této sezoně Delvaux reimaginoval tempête GM inovativním a zábavným novým způsobem. Oční chytač, který je věrný svému názvu, je jedinečně podmanivý a představuje nesčetné množství jasných barev od růžových a purpurů po tyrkysové a kojenecké modré odstíny. Jeho vzhled se neustále mění v závislosti na světle a na úhlu, ve kterém se dívá. Taška je zcela bez kůže-je vyrobena ze 100% PVC a zdá se průhledná s duhovou duhovou efekcí.

Tato taška je ženský, škádlení novinky, která skutečně dělá prohlášení. Je to svého druhu; Jeho styl zahrnuje pokrok využívající metody speciálního stylu a materiály, které nejsou ve světě peněženky často vidět. Delvaux právě představil toto omezené vydání omračující, vytvořené pro stimulaci štěstí a vytvořené jako „dokonalý špičkou jasnějších, lehkých srdečních dnů dopředu“. Eye Catcher prodává za 1 550 $ a také najdete mnohem více pomocí Delvaux.

Leave a Reply

Your email address will not be published.