The Sustainability Edit, Edition 2020

Začátek nového desetiletí přináší kromě nových šancí do módního průmyslu jak nové potíže. Udržitelnost je stále rostoucí obava, stejně jako poprvé, kdy se seznamem zakončila jako jeden z největších obtíží, které se zabývají trhem v roce 2020, podle zprávy Specifie of Fashion 2020.

Zpráva, která byla vydána na konci listopadu 2019, určuje, že „celosvětový módní trh je velmi energeticky náročný, znečišťující a zbytečný“ a také spolu s velkými obtížemi přichází větší šance pro značky, oba nové také jako starý.

Spotřebitelé nakonec byli vědomější než kdy jindy, že to, co nosí na jejich tělech, a to, co přinášejí v ruce jako udržitelné.

Celosvětový módní trh je velmi energeticky náročný, znečišťující a zbytečný

Zatímco obrovské názvy designérů, jako je Prada, Stella McCartney a Simon Miller, se všichni dělají, aby vytvořili udržitelnější zboží, tato poptávka na trhu ponechává prostor pro nové hráče, aby se také stali na trhu. Sociální síť pomáhala menším nezávislým značkám oslovit spotřebitele v širším měřítku a také jsme objevili 5 ekologických značek, které je třeba letos sledovat.

Volta Atelier
Volta Atelier produkuje udržitelné styly využívající upcycled Leather pocházející z kůže vyřazené na trhu s koženými výrobky v Brazílii. Příslušenství je ručně šití regionálních řemeslníků. Tito řemeslníci mohou být uprchlíky z Haiti žijících v jižní Brazílii, oběti domácího násilí nebo bývalých vězňů. S využitím kurátorských dovedností produkují tito řemeslníci jedinečné styly, které používají koženou kůži, a proto vdechnou nový život do materiálů, které by jinak byly vyhozeny. Najděte více hned.

Paradise Row
Paradise Row čerpá svou motivaci z různých prvků společnosti, kultury, psychologie i umění a vytváří sbírku, když je rok, který je ručně vyráběn ve východním Londýně. Paradise Row se chystá chránit řemeslo koženého trhu ve východním Londýně tím, že se spojí pouze s regionálními kreativami. Jádro i principy značky jsou vyvíjeny na vytváření místně, ručně vyráběných tašek. Nakupujte nyní přes Bergdorf Goodman.

Alienie
Kousky Alieniny jsou v Itálii ručně vyráběny recyklované materiály a každý kus je jedinečný. Alienina využívá metody ovlivňované starým tradičním řemeslným zpracováním, které jsou pak interpretovány moderním, moderním způsobem. Výsledkem jsou námořní ovlivňované kousky, které nepoškozují životní prostředí. Zájem Alieniny o detaily spojený s využitím geniálních materiálů má za následek neuvěřitelně jedinečnou a silnou estetiku. Nakupujte nyní přes Luisaviaroma.

Edun
Cílem Edun je vyrábět špičkové designérské produkty, které slaví i obtížné poctivé módy. Udržitelnost je v popředí Edunovy mise a také edun zdroje materiálů z mlýnů, které minimalizují jejich environmentální stopu a využívají ekologické, recyklovatelné nebo biologicky rozložitelné vlastnosti. Tyto mlýny rovněž využívají kromě sluneční energie méně vody, což má za následek produkty, které jsou pro naši planetu méně škodlivé. Najděte více hned.

0711
Značka 0711 byla založena v roce 2012 Nino Eliava a Ana Mokia. Each product is handcrafted by artisans in Georgia. The methods utilized by these artisans are passed down from their ancestors. These artisans are elderly women for whom knitting comes as a second nature. brand 0711 takes traditional weaving methods as well as couples them with traditional shapes such as container bags as well as carry bags. shop now via Farfetch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.