Purseblog Beauty: 5 přitažlivých produktů Amanda se snažila a milovala pro listopad 2016

, protože mnoho z vás, které nyní pravděpodobně pozorovalo, jsem něco jako blbeček s odvoláním, kromě toho, že jsem byl posedlý taškami. Protože vím, že to platí také pro spoustu z vás, rád využívám příležitost každý týden nebo dva, abych mluvil namísto tašek a dnes je jeden takový den. V posledních několika týdnech jsem udělal spoustu nakupování přitažlivosti a zjistil jsem, že některé produkty, které mé pokožce opravdu pomohly, provedla přechod do chladnějšího počasí, které má New York ideální, a kvůli nedávnému prodeji Sephora i „Hádám, že spousta z vás má také několik nových oblíbených, jejichž chvály byste chtěli zpívat. Nyní je čas: Podívejte se na hrst mých tipů níže a dejte nám vědět, co jste v současné době posedlí v komentářích!

Berfif the True Cream hydratační bomba
38 $ pomocí Sephora
Během zimy jsem foukala zvlhčovačem s vynikající rychlostí, takže tento měsíc jsem se rozhodl najít něco, co by mě udržovalo hydratované pod mým make -upem celý den, aniž bych do dubna vysávala sto dolarů z každého měsíčního rozpočtu. Slyšel jsem o tomto relativně nákladově efektivním krému Belif skvělé věci, takže jsem minulý týden zvedl nějaké a výsledky jsem byl velmi spokojen. Moje pokožka se cítí baculatá a hydratovaná, dokud si v noci umyju obličej a můj make -up se nachází dobře.

První pomoc při odvolání Ultra Repair Instant Oatmeal Mask
24 $ pomocí Sephora
Po celý rok používám spoustu produktů Fab, protože jsou jemné a efektivní, ale tuto populární zvlhčovací masku jsem donedávna nezkoušel. Stejně jako mnoho produktů značky dělá přesně to, co slibuje, a tento konkrétní produkt to dělá a zároveň voní příjemně snídani.

Herbivore Blue Tansy Resurfacing Clarity Mask
48 $ pomocí Sephora
Přiznám se, že nejprve se zajímají o ultra-chical balení Herbivore, ale je to závazek značky k přírodnímu, rostlinnému, bez preservační přidané formulace, které mě motivovaly k vyzkoušení půl tuctu svých produktů. Moje nejoblíbenější je tato jemná kůra, která používá ovocné enzymy k jemnému, ale efektivně odlupování vaší pokožky.

Může coop syrové omáčky esence
43 $ pomocí Sephora
Nemohu vás obviňovat, pokud vás fráze „syrová omáčka“ vypne, ale pokud se k tomu dostanete, je tato věc skutečná dohoda. Pokud nejste obeznámeni s esencemi, jsou to krok v korejských rutinách péče o pleť mezi tonerem a sérem, a to zejména kultovní favorit. Po pravidelném používání vidím, proč-zdá se, že moje sérum a zvlhčovač se do mé kůže ponoří mnohem úspěšněji nebo nechají jejich účinky zvětšit touto kohou založenou na stromě.

Stila Convertible Color červenat v lilliu
25 $ pomocí Sephora
Tento produkt, který se inzeruje jako pro tváře i rty, byl navždy, ale nezkoušel jsem to až před pár týdny, kdy se mi červenal v mém kufru při letu do Atlanty. Vzhledem k tomu, že moje pokožka v zimě je tak suchá, vypadalo to jako nejlepší omluva, aby se místo mého stisknutého prášku vyzkoušel krémový červenec, a toto je první, který jsem zvedl v Sephora. Použil jsem to každý den vzhledem k tomu; Aplikace je rychlá a spolehlivá a tento konkrétní odstín je nejlepší pro můj spravedlivý tón pleti.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.