Rebecca Minkoff Exclusive Saks Collection

Po vydání sbírky kapslí pro HSN se Rebecca Minkoff rozhodla debutovat kolekcí luxusní kabelky výhradně pro Saks Fifth Avenue letos v květnu. Pro svou první sbírku jsou v ještěrské kůži a dalších luxusních materiálech rafinovány proslulé tašky Rebecca Minkoff, jako jsou Nikki a ráno po tašce. Spolu s některými z jejích známých návrhů představuje Rebecca Minkoff do linky nové tvary. Některé z nich zahrnují tašku na šňůrku, příliš velký klasický tote a taška na postranní pažta.

Rozhodl jsem se spolupracovat se SAKS, abych spustil svou sběrnou linii kvůli nadčasovému luxusu a výjimečné kvalitě, kterou obchod představuje, “řekl Minkoff. „Je to vzrušující čest připojit se ke seznamu exkluzivních luxusních návrhářů kabelky dostupných na Saks Fifth Avenue. Zákazníci Saks jsou již obeznámeni se současnou linií Rebecca Minkoff a v průběhu let byli velmi podporující. Chtěl bych nejen nabídnout svým stávajícím zákazníkům s mnohem okouzlující možností, ale také se zapojit do nové sady mladých spotřebitelů Saks, kteří nakupují značkové tašky pro styl a kvalitu, nejen štítek.

Kvalita použité kůže a materiálů je vyšší konec než její běžná linie. Rebecca používá skutečné zlato v hardwaru růžového zlata a vybírala Calfskins a materiály vyšší úrovně, které si někdo jako Prada vybral, řekla. Otázka pro mnoho spotřebitelů přichází do hry je, že byste zaplatili 550 až 2 000 $ za návrháře, jehož tašky jsou obvykle pod 700 $. Jako kupující jsme zvyklí na mnohem nižší cenovku, může existovat nějaký šok nálepky.

Moje odpověď je snadná, abych se rozbil na tašku na koleji Rebecca Minkoff, ano, pokud se mnou taška mluvila. Z obrázků zatím moje výběry jdou do Luxe Nikki a Lux Clutch. Oba jsou typicky Rebecca Minkoff, přesto mají zvláštní luxusní dotyky, které jim pomáhají stát se odděleně, aniž by se zabloudily příliš daleko od původních obrázků.

Rostoucí fanouškovská základna Bags Rebecca Minkoff je přesně to, kým jsem zvědavý slyšet od nynějška. Co si myslíte o sbírce Rebecca Minkoff a proč?

Leave a Reply

Your email address will not be published.