Exkluzivní Purseblog: Zcela nový hobo

Salvatore Ferragamo, zatímco některé obchody dnes používají slevy na Cyber ​​pondělí, jiné vylepšují svůj vzhled a vydávají nové produkty online. Naši kamarádi v Salvatore Ferragamo vzali výkop sezóny sváteční nákupy, aby úplně přepracovali svůj web pro elektronický obchod, což je mnohem uživatelsky přívětivější a elegantní.

Nejenže je web zcela vyroben, ale také obsahuje zbrusu nový styl Hobo vytvořený Massimiliano Giornetti z kolekce Resort 2013. Tento colorway a styl je exkluzivní pro opětovné Ferragamo.com a my jsme tu, abychom s vámi sdíleli zprávy!

Pojďme přes tašku, že? Ferragamo vyzařuje luxus a pečlivou pozornost detailům. S Ladylike Designs a Clean Lines je vzácné, že narazíme do sáčku Ferragamo, který nemiluji. Hobos jsou jedním z nejvyhledávanějších tvarů kabelky pro jejich snadné použití a pohodlí, ale spousta žen je nechce nést, protože některé mají tendenci vypadat nedbale.

Salvatore Ferragamo hobo není, kde téměř nedbalý – vyzařuje přitažlivost každým způsobem. Popruh přenášení je široký, který se snadno sklouzne na váš přenos a také zůstane pohodlný. Tělo tašky mě okamžitě lákalo, protože jeho prostorná a ohromující, aniž by byla nadměrná a neohrabaná. Interiér má držáky kapsy na zip a držáky mobilních telefonů a také semišovou podšívkou. U této ohromující tašky je cena mnohem méně, než by se dalo očekávat – ale neočekávejte, že design bude trpět; Ferragamo je známý pro svou pozornost k detailům. Podívejte se na nový web elektronického obchodování a nakupujte tuto tašku za 995 $.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.