Nejlepší dary Den matek, pocházející od nové maminky

, to bude můj druhý den matek jako maminka s Millie a teď mám pocit, že mám lepší pochopení toho, co mnoho maminek chce pro Den matek. Jistě, nová kabelka bude absolutně vítána, nikdy bych neodmítl tašku, ale na Den matek je o něco víc, než jsem si myslel. Moje maminka vždy žádala o den, abychom strávili jako rodina a pro nás všichni byli pro sebe skvělí, což nyní zní vtipný ideál, ale absolutně to dostanu. Nemáme několik dětí, které bojují, takže nejsem v té fázi, ale Den matek je o rodině a pocitu. A ačkoli spousta maminek neřekne žádný dárek, myslím, že je stále skvělé dát mamince něco hmatatelného, ​​aby se cítila oceněná.

1. Nová taška!

Dobře, takže zbytek mých možností je mnohem sentimentální, ale tohle je přece jen Purseblog a proč bych měl vynechat tašky?! Pokud máma miluje tašky jako vy (a předpokládám, že uvažujete o tom, že jste tady), pak může být dávání nové tašky takovou pochoutkou. Před mnoha lety jsem dostal svou maminku Hermès Evelyn, tašku, kterou stále nosí a pečuje dodnes. Bylo to o tašce, ale bylo to mnohem víc o návratu mé mámě, která mi dal všechno a cokoli celého mého života. Jsem tam, kde jsem dnes kvůli každé oběti od svých rodičů a věděl jsem, že moje máma by se na tašku pro sebe nikdy nevytvořila. Byl to jeden z mých oblíbených dárků, které jsem kdy dal, a pokud vy a vaši sourozenci a táta to dokážete, aby se to stalo, dejte své mamince tašku. Maminky mají tendenci chodit, aniž by dali svým dětem, takže je to mnohem víc než jen taška, je to vděčnost za všechno, co máma udělala po celé roky bez váhání. Moje oblíbené tašky na Den matek jsou v karuselu níže!

2. Individualizované šperky

Vážně, šperky jsou vždy dobrým dárkem, ale myslím si, že skvělým nápadem pro Den matek je vybrat něco, co pro mámu naznačuje. Náhrdelník s počátečním dítětem, jako je tento od Jennifer Meyer, je krásný kus, který je také opravdu sentimentální. Miluji tyto náhrdelníky od Chari, kde můžete mít i celé jméno vašeho dítěte. Jennifer Zeuner je také skvělá volba, miluji její kousky a ona má hodně pro mámu.

A jeden z mých oblíbených šperků, které jsem kdy obdržel, byl od Vlada poté, co měl Millie od Jennifer Fisher. Dostal jsem tento náhrdelník, který si přizpůsobil různými kousky. Nejlepší na tom je, že mohu i nadále přidávat k tomuto náhrdelníku, díky kterému je kus, který můžete začít malý a vždy sofistikovaný. Existuje spousta kusů od Jennifer Fisher, od náhrdelníků po náramky po prsteny, které lze přizpůsobit a je to pravděpodobně nejlepší dárek vůbec a můžete strávit spoustu času prohlížením jejího webu, abyste našli ideální kousek pro maminku ve vašem život. Závisí na mně, bude mimo extatickou! A vzhledem k tomu, že Vlad to musí číst, rozhodně by mi nevadilo nové kouzlo pro můj náhrdelník z Jennifer Fisher.

3. něco ručně vytvořeného od dětí

Maminky obvykle dělají umělecké projekty s dětmi, neříkají tatínky ne, ale obvykle je to maminka (tatínky do umění, klobouk je k vám!) A navíc v našem vztahu jsem mnohem víc ten sentimentální. Hledám umělecké aktivity Pinterestu pro mě a Millie, z nichž všechny nenávidí, ale stejně se je pokouším. Je zábavné, že Millie opravdu neprokázala zájem o umění a pokud na ně její ruce dokonce malí, zblázňuje se. Ale doufám, že k tomu přijde. Když byla malá, udělal jsem pro Vlada kousek stopy a on a já to oba milují. Připomíná mi to její malé nohy a myslím si, že pro maminku je něco tak ohřívaného srdce, že její děti pro ni něco dělají. Když jsou děti malé, vyžaduje to hodně zapojení otce, ale i když jsou děti větší, je to vlastně jeden z nejlepších dárků. Jak jsem řekl, něco hmatatelného hodně naznačuje a nemusí to vždy vyžadovat spoustu peněz. Ručně vytvořená karta jde dlouhou cestou, protože máma jen chci vědět, že moje dcera ví, jak moc ji miluji, takže pocit, že zpátky s něčím, co můžu rámovat, je k nezaplacení.

4. Přestávka!

Maminky se nepřestávají. Nikdy se nepřestávám s Millie. Obětuji, dávám svému tělu, dávám jí všechno a nikdy si na to nebudu stěžovat (ok, to je lež, často Vlad, mám rád: „Dávám své všechno!“). Nevybraním tatínky nebo partnerů vůbec, mluvím jen o mně, mé mámě a mamincech, které znám. Mít dítě mě změnilo mnohem víc než cokoli jiného. Pokud dokonce uslyším její krok v její postýlce a monitor ji zvedne, vynořuji to. Nevím proč, prostě ano. Pravidelně přemýšlím o Millie, starám se o ni a chci s ní být. Ale vždycky říkám Vladovi, že potřebuji, aby vstoupil a řekl: „Mám ji na několik příštích hodin, vraťte se do postele“. Teď mám neuvěřitelně štěstí, naše práce je flexibilní a mám manžela, který to pro mě dělá pořád. Ale znám spoustu lidí s mnohem méně flexibilními hodinami a pomoci s thDěti EIR, a oni si chtějí užít svou oblíbenou show nebo si přečíst knihu nebo si jet dlouhou horkou koupel a nebudou přerušeny. Takže za to říkám plán ten čas pro mámu. Získejte jí svíčku (ne šílená výdaje) a dejte jí dar klidu a ticha. Vyjměte děti z domu (to je nepochybně založeno na maminek s mladšími dětmi) a nechte ji kopat zpět, když vědí děti a jste dobří. Některé z mých oblíbených svíček a vůní jsou tyto z diptyque, tenhle od Jo Malone, který jsem posedlý, a ještě lépe získejte individualizovanou svíčku od Le Labo.

5. Její obrázek s vámi

Vzhledem k tomu, že chytré telefony jsou součástí našeho každodenního života, mám asi milion obrázků Millie. Zdá se, že ani nemohu chtít smazat ty rozmazané, protože si nechci nic nechat ujít. Mám také obrázky Vlada s Millie, spousta z nich. Ale to, co moc nemám, jsou obrázky mě s Millie. Není to účelné, prostě se to stane. Maminky jsou zaneprázdněny, nemáme pocit, že jsme připraveni na obrázek, ale to naznačuje, že nám chybí, takže spousta zvláštních okamžiků. Po celou dobu si připomínám, že Millie se nestará o to, jak vypadám, bude se mnou jen chtít obrázky. Snažím se to pamatovat a pamatuji si, abych Vladovi řekl, aby vyfotil mě a Millie. Vyjděte z cesty, abyste si vyfotili s mámou, získali skvělý rám a dejte jí. Legitimně, myšlenka na to jako dárek způsobuje, že moje srdce nyní zpívá ideální. A pokud je myšlenka, že budete muset tisknout fotografii, bolest, získejte polaroid a fotografněte s tím! Je to tak skvělá malá kamera a hodně jsme ji používali!

Šťastný den matek všem úžasným maminkám. Vím, co to je těžká práce, ale určitě je to odměňování !! xo

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.