Oscar de la Renta Grafton Hold

minulý týden Oscarprgirl tweetoval „Pro mě je opravdu skvělý den držení cenné komodity“. Zkontroloval jsem tweet a přikývl mi hlavou. Pak jsem otevřel obrázek, který zahrnula, a také se zamilovala. Všichni rozumíte mému podobnému spojkám, běžím o nich běžně na purseblogu. Vítejte na obrazovce Oscar de la Renta Grafton. Nyní otřete slintání a pojďme se dostat k podrobnostem této zcela hodné spojky.

Programu jsem okamžitě přitahován k verzi této spojky zpevňovací ještěrky. Teal je barva, která funguje dobře pro každého. Je to jedna z těch univerzálních barev. Stejně jako tady to máme v ještěrkové kůži, která přidává menší lesk a extra dimenzionalitu. Neubližuje to, že to samo o sobě je naprosto nádherné. Styl napodobuje obálku a má také magnetické uzavření snap a malou boční kapsu. Získejte pomocí Oscar de la Renta za 2 190 $.

Zatímco verze Lizard Skin má mé srdce, částečně kvůli barvě, existuje neexotická verze kůže, která je podobně jako krásná. Lepší pohled na kovový kaviárový Grafton Hold představuje speciální strukturu, která pochází z techniky lisování. Tato taška je však vyrobena z kůže, v jedné nejlepší barvě pro nošení, antracitu. Přesná stejná taška, různá barva i materiál. Získejte s Oscar de la Renta za 990 $.

Obě verze tohoto držení jsou zajímavé, obě jsou krásné, stejně jako buď (hej, nebo obojí!), Byla by vynikající volbou. Velikost je extrémně prostorná, 9,5 ″ W x 7 ″ H x 2 ″ D, což funguje dobře pro den nebo večerní opotřebení. Všichni jsme pochopili, že Oscar de la Renta je mistrem jeho domény, jsem jen potěšen, když vidím, že jeho doména zahrnuje kabelky.

Leave a Reply

Your email address will not be published.