Získejte včasný přístup k prodeji výročí Nordstrom TEĎ s vaší kartou Nordstrom Credit Rating!

Nordstrom vždy dělá věci trochu jinak, a proto je mezi nakupujícími tak vážený. Pro mnoho maloobchodníků je jedním ze dvou hlavních prodejních období roku jen zabalení. Pro Nordstrom je ještě jeden hlavní prodej teprve začátek: PŘEDNÍ ZÍSKEJTE PŘÍSTUP k extrémně očekávanému prodeji výročí Nordstrom je právě zde pro držitele karet Nordstrom, stejně jako s 21. červencem!

Pokud nejste obeznámeni s prodejem výročí, mám pro vás i vaši šatník několik skvělých zpráv. Každý rok společnost Nordstrom využije tuto šanci označit velkou volbu zbrusu nového podzimního zboží v sezóně, včetně oblečení, doplňků, bot a samozřejmě tašek. Výprodej výročí je také zvláštní, protože zahrnuje některé speciální nabídky kouzla a sady hodnot od značek Big Makeup a značky péče o pleť, které obvykle nenabízejí mnoho cen hodnoty.

Nemáte však kartu Nordstrom, ale chcete však včasný přístup k prodeji? O jednu na webu Nordstrom můžete požádat o jednu. Pro všechny ostatní se prodej otevírá 22. července (nebojte se, připomeneme vám.)

Nakupujte včasný přístup k výprodeji výročí Nordstrom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.