Balmainské spojky

, takže Balmain zkouší celé úsilí o kabelku. Stejně jako konsenzus je trochu smíšený s hlavně stranou „EHH“. Cítil jsem se úplně ohromen a také zklamal. Relativně jednoduché tašky ve stylu messenger byly vydány s několika ozdobami, ale všechny přesné přesně stejný design. Stejně jako náklady byly přehnaně vysoké pro novou řadu sáčků, které nebyly ručně šití.

Ignoroval jsem a také jsem se přesunul. Stejně jako kabelka-o-sféra ztichla o Balmainovi. Nyní se však na webu objevil dveře s několika spojkami a čas na recenzi.

No tak Balmain, očekávám od tebe víc. Není to tak, že tyto spojky nejsou v pořádku, protože jsou. Jsou to jednoduché spojky. Jednoduché vzory. Nejhorší část o jednoduchosti všeho je však to, že konečný produkt je poměrně jednoduchý. Jednou z možností je Balmain Night Punk Semied Clutch. Tato volba nám přináší přesně stejný bronzový, cínový a stříbrný tónový cvočky jako jeden z pytlů Messenger, které vydali. Tvar spojky, opět jednoduchý. Zcela jednoduché, tolik, abych zajistil, že to zjistí, že je únavný ve tvaru. Ach, stejně jako značka nákladů je neuvěřitelných 2 710 $ na Web a Porter. Zkontrolovali jste to správně. Stejně jako spojka není ani nadměrná.

Druhá spojka Balmain, kterou vydrží trochu víc. Má to trochu více punkové hrany. Balmain Night Pearl Leather Clutch má černou kůži se stříbrným tónem zdobeným srdcem a také květinovými kouzly. Stejně tak jsou na přední straně i zadní část spojky crossover kožené prameny a přidávají objem. Tato spojka mi poskytuje pocit špendlíkové dívky, ženské šaty s zabijáckými podpatky, jasně červenou rtěnku a také tuto punkovou skalní spojku. Náklady jsou proveditelnější než semišová verze, ale stále nejsem, kde se kliknu na nákup. 2120 $ přes web a Porter.

Celkově jsem stále poněkud ohromen taškami Balmain. Jejich oděvy i boty jsou silou, kterou je třeba počítat s jejich požadavkem na jejich tašky.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.