RHBH: „Než otevřete ústa, mějte na paměti, že naposledy, kdy to uděláte, vynaloží vás 20 grand.“

Slibuji na cokoli, co je to svaté, chlapi, pokud musím poslouchat jednu mnohem více botoxova dámy středního věku bojovat o tom, co někdo uvedl nebo nestanovil na Twitteru, jdu Ztratit svou mysl a také se defenestrovat. (Líbí se ti to? Bylo to dnešní slovo ve výtahu v práci.) Bohužel hlavní vrh na pravé ženy v domácnosti Beverly Hills se přeměnilo na to, co není potřebný Twitter Slapfight, stejně jako Bravo alespoň dělá Snaha o prověřování tweetů v obavách během epizody stále není skvělé nebo dokonce dobré televizi.

Místo toho, abych si jen stěžoval, mám návrh na řešení tohoto problému. Pokud se to týká jakéhokoli druhu specifického bodu tvrzení, o kterém může být diskutován člen obsazení, musí být zapotřebí, aby se ukázal s fyzickým důkazem jejich strany příběhu, pokud existuje. Brandi musí jít na všechny ženy v domácnosti s dopisem od právníků Adrienne. Pokud nějaký jednotlivec má problém s tweetem, vytiskněte jej a vložte jej do složky. Čas na večírek? Přineste si složku. Žádná složka? Nebudete se hádat. Obsah mé složky je níže.

1. Kyle má velké množství oblečení pro někoho, kdo se zdá, že nosí pouze kombinézu. Kdo dokonce pochopil, že existuje spousta jedinečných kombinéz?

2. Kyle nechrání Lisu, protože Lisa nevyžaduje obranu. Nejsem si jistý, že je to pravda, je to však docela skvělé vysvětlení, že jsem nezjistil, aby našel Lisinu záchranu. Kyle si stěžovala, že bojování se zhoršuje její stres a úzkost stojí za docela obrovský očí, ale přemýšlet o tom, že Kyle je kapitánem týmu Adrienne, a při každé příležitosti zabírá plášť. Abych byl spravedlivý, zdá se však, že Lisa přebývá na některých relativně malicherných nepatrných místech stejně jako všichni ostatní, což nepomáhá posílit její obrázek výše.

3. Yolanda má koně. Programu, který dělá. Uvádí však, že si přeje, aby měla mnohem více peněz, aby získala další koně, protože mnoho konkurentů její dcery má řadu koní, což mě nutí přesně zpochybňovat, v jakém typu domovů tito lidé online. Myslím, co bylo, co bylo To, nějaký druh umělé skromnosti, aby se konverzoval s Brandim Plebe? Potěšilo jsem se však ze strany, kdy Yolanda nazvala Adrienne nikdo. Můžete říct, že to skutečně naznačila, stejně jako je zajímavé, když bohatí jedí své vlastní.

4. Mohl bych strávit hodinu týdně, právě jsem ukázal různé části domu Lisy. Peklo, různé části skříně Lisy. Vnější čaj byl samozřejmě stejně jako nejlepší. Nastavení stolu, stejně jako personál, jakož i barevné příběhy, stejně jako nápoje, stejně jako dezerty. Hosté, ne tolik.

5. Brandi věří, že Marisa musí udělat trojici. Přemýšlí přesně o tom, jak moc mluví o tom, jak je unavená se svým manželem, možná Brandi má právo. Přinejmenším by to zlomilo nudu.

6. Kyle i Adrienne přišla balení faye. Vzhledem k tomu, že bojování je pro Kyleovu úzkost tak chudé, chlapi! Lisa očividně řekla Kyleovi, aby ji nepřinesl, takže se s ní přesto objevuje význam „hledání boje“. Camille, na druhé straně, přišel se skutečným mírem pomocí typu dárku pro oteplování domu. Proto se nám Camille stále líbí mnohem lépe než Adrienne, stejně jako Faye, stejně jako všechny z nich, i když se zdá, že Camille dělá kampaň v pozdní sezóně pro startovní oblast v týmu Adrienne.

7. Taylor byl úplně první, kdo vychoval žalobu. Očekával jsem, že to bude Brandi, upřímně, nebo možná Faye, ale Taylor přišel, spěchal stejně jako přední a také se snaží učinit se relevantní. Viz také: Vychovávání bílé párty z předchozího roku, i když měla trochu bod. Když ona i její druhá polovina jednoduše diskutovala o nároku v minulé sezóně, všichni je vilifikovali, stejně jako z velkého důvodu, tak proč by neměla Adrienne odpovědět na přesně stejnou kritiku? Lisa přiřazení Taylora a Brandiho náhodného materiálu ze stolu „přenést do kuchyně“, aby zastavila konverzaci, byla docela k nezaplacení.

8. Adrienne prohlašuje, že nikoho žalovala. Bez ohledu na to, kolik Googlingu dělám, nedokážu přijít na to, co se s tímto děje. Mým střevním instinktem je, že Adrienne lže, stejně jako to, že to udělala bezpochyby mít rodinné právníky ohrožují Brandiho žalobou. Uvedla, že to udělá během Mauriciovy oslavy i před kamerami. Vypadá to, že Lisa viděla dopis a také má nějaké z první ruky pochopení peněz, které Brandi doledl svým právníkům, aby na něj odpověděli. Pro mě, zda Adrienne splnil s tvrzením, je typem nepodstatného – pokud ohrožujete soudní spory a také máte kontakt s lidmi, kterým rozumíte tomuMějte peníze na to, abyste s vámi bojovali v nákupu, abyste je zastrašovali, jste douchebag.

9. Musí být zábavné mít „tábor“. Adrienne uvádí, že Brandi obvinila lidi ve svém „táboře“ prostřednictvím Twitteru. Lisa uvádí, že dopis pocházel z „tábora“ Adrienne. Je zřejmé, že „tábor“ zahrnuje právníky i osobního šéfkuchaře, což naznačuje, že nemám tábor. Možná jednoho dne.

10. Stále opravdu nemám rád poslouchání lidí, kteří bojují o Twitteru. Neexistuje nic mnohem více vysoké instituce než boj o to, co někdo uvedl nebo na Twitteru neuvedl. Rozhodně nechci poslouchat mnoho žen středního věku, které o tom navrhují v televizi, když bych mohl dělat něco zásadního, jako je užívání DVR’D epizody Catfish.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.