Alexander Wang Donna Hobo

Přijetí estetiky Alexander Wang je v zimě jednoduché – přidáte nějakou černou, stejně jako o nějaké mnohem černé a možná trochu černé jako dokončovací dotek. Rovněž to musí být druh minimalistického, avšak skutečně neminimalistickým způsobem. Ta-da! Tady máš. Když však počasí bude teplejší, v některých případech lidé chtějí nosit jinou barvu než černou (i když nechápu, proč by to někdo chtěl udělat, Black je skvělý!), A pak nasměruje Wang’s of the-Momentu vzhled Je o něco těžší, zejména v oddělení tašek.

Fret však ne, protože módní mavens značky vytvořili velmi milovaného Alexander Wang Donna Hobo ve vybledlém, mechovém ekologickém přátelském Podpisová hrana. Taška Wang, kterou byste mohli nosit s prádlem – mon dieu!

Tato barva vám skutečně umožňuje vidět zoufalou, slochovou texturu kůže tašky, stejně jako jedna věc, kterou je opravdu jednoduché chybět v mnohem známější černé verzi. Vzhled této tašky může být poněkud mnohem více boho než v centru města, ale myslím si, že je to jednoduše svědectví o tom, jak přesně je všestranná i elegantní prodloužený hoboův tvar skutečně. Nakupujte prostřednictvím Shopbop za 795 $.

Leave a Reply

Your email address will not be published.