Louis Vuitton debutuje zbrusu novou alma tašku – s žádnými horními úchyty

je Louis Vuitton Alma Bag druh věčné klasiky, která nemá spoustu (pokud vůbec nějaké) strukturální aktualizace. Je to kvintesenciální kopule, s horním manipulací a ultrastrukturovaný, nejlepší pro situace, které pro ně mají pocit formality. Ve svých menších verzích s Crossbody byla taška nedávným populárním výběrem pro mnohem příležitostnější oblečení s celebritami, které jsou vlivné jako Rihanna. Vypadá to, že Vuitton tento trend pozoroval, protože jaro 2018 nám přináší Louis Vuitton Alma Tiny Bag, což je první Alma bez horní úchyty.

Design je pravděpodobně přesně to, co byste si mysleli, kdyby vám to někdo popsal jako malou almu Crossbody bez kliky – klenutá struktura samotného sáčku je stejná, dolů na plochý dno a dvojitý horní zip. Taška je široká 8,3 palce, což naznačuje, že je dostatečně velká na to, aby držela iPhone Plus a spoustu dlouhých peněženek, a hluboká základna standardního Alma naznačuje, že taška pravděpodobně drží docela trochu pro svou drobnou velikost. Taška se však liší od ostatních Almas v několika detailech – postrádá visací zámek.

Taška doposud přichází ve čtyřech barvách EPI kůže a všechny kromě bílé mají tonální obložení mikrovlákna s jednou kapsou záplaty vzadu. (Bílá má kontrastní černou podšívku.) Pro srovnání velikosti je tato taška o šířku asi o palec menší než Alma BB, ale o palec a půl širší než Alma Nano, které mají horní kliky. Všechny aktuální verze Alma Tiny jsou oceněny na 1 350 $ a od tohoto psaní jsou všechny čtyři barvy stále k dispozici pro nákup online.

Kopáte tuto novou almu, nebo byste se raději drželi o něco větší BB za 270 $ více?

Louis Vuitton Alma Tiny Bag
1 350 $ pomocí Louis Vuitton

Louis Vuitton Alma Tiny Bag
1 350 $ pomocí Louis Vuitton

Louis Vuitton Alma Tiny Bag
1 350 $ pomocí Louis Vuitton

Louis Vuitton Alma Tiny Bag
1 350 $ pomocí Louis Vuitton

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.